Poszukujemy pracowników na stanowisko sprzedawcy – kasjera

-a A+

„Społem” PSS w Kielcach jest polska firmą działającą w różnych obszarach biznesu: posiada własną sieć sklepów, lokale gastronomiczne oraz piekarnię i ciastkarnię. Zatrudnia ok. 700 osób z Kielc i okolic. Położenie: 250 km od granicy z UA.

Poszukujemy pracowników na stanowisko sprzedawcy – kasjera. Mile widziane osoby z Kartą Polaka lub rozmawiające po polsku.

Gwarantujemy:

• legalne zatrudnienie
  • umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy
  • płacę zasadniczą minimum 2000 zł (brutto) + do 10% premii
  • pakiet socjalny
  • zakwaterowanie
  • wyżywienie
  • szkolenia, m.in. z obsługi kasy fiskalnej

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub nr tel. +48513046512

Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach zadania publicznego dotyczącego pomocy Polonii i Polakom za granicą

Projekt „Polska Platforma Medialna Ukraina” realizowany przez Fundację Wolność i Demokracja

Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów